Genieten van heerlijke avondjes op je eigen terras? Dit gaat net wat beter wanneer de temperatuur aangenaam is. In de avond koelt het af en dit betekent dat het wat minder prettig is om buiten te zitten. Maar dit is verleden tijd met de aanschaf van een goede infrarood heater. Benieuwd naar alle voordelen? Deze vind je hier op een rij!

1: Altijd aan aangename temperatuur

een infrarood heater van Polarheat verwarmt jouw terras met stralingswarmte. Dit werkt als volgt: de heater geeft warmte af aan de objecten op je terras. Deze warmte wordt opgenomen en vervolgens afgegeven aan de lucht. Op deze manier is je hele terras comfortabel warm en hoef je niet halverwege de avond naar binnen omdat het te koud is. Je zet de heater aan en het terras is snel verwarmd.

2: Ontdek verschillende uitvoeringen

Op het gebied van infrarood heaters heb je meerdere mogelijkheden. Zo zijn er de bekende heaters met rood licht, maar kun je er ook voor kiezen om een model te plaatsen met nauwelijks of zelfs geen licht. Op deze manier ben je in staat om de gewenste sfeer op jouw terras te creëren. Ook op het gebied van vermogen en afmetingen heb je volop keuze!

3: Milieuvriendelijke verwarming

Infrarood verwarming is verwarming zonder gas en dit betekent dat je een milieuvriendelijke keuze maakt voor verwarming. Infrarood terrasverwarmers hebben een hoog rendement en er gaat maar weinig energie verloren.

4: Makkelijk in onderhoud

Wist je dat infrarood terrasheaters heel makkelijk te onderhouden zijn? Het enige wat je hoeft te doen is de heater schoon en netjes houden, voor de rest hoef je niets te doen. De bediening gaat eenvoudig vanaf een afstandsbediening of met je telefoon. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een slimme thermostaat, waardoor de heater automatisch wordt ingeschakeld als het te koud is.