Houten pellets kunnen worden gebruikt in een kachel om de ruimte te verwarmen of energie op te wekken. Hier heb je dan uiteraard hoge kwaliteit houtpellets voor nodig. Wij werken samen met een aantal leveranciers die hoge kwaliteit houtpellets leveren, waaronder Jekro. Hout pellets kopen van dit merk doe je het beste bij ons. Wij hebben doorgaans altijd een voorraad van Jekro houtpellets en verkopen dit voor een vaste en goedkope prijs. Als je voor Jekro kiest, dan kies je voor hoge kwaliteit en co2 neutraliteit. Tegenwoordig wordt dit steeds belangrijk en met Jekro houtpellets ben je dan ook milieuvriendelijk bezig.

De hoge kwaliteit van Jekro

Jekro levert hoge kwaliteit houtpellets. Die hoge kwaliteit is niet zomaar. Zo voldoet Jekro aan de EN norm. Hiervoor zijn ze door een strenge keuring gegaan en voldoen ze dus aan strenge eisen. Bij Jekro weet je dus zeker dat je kiest voor kwaliteit. Daarnaast zijn de houten pellets van dit merk co2 neutraal en stoten ze weinig tot geen co2 uit tijdens het verbranden hiervan. Het is dus ook een milieuvriendelijk en duurzaam product dat je koopt bij Jekro. Benieuwd naar Jekro houtpellets en wil je ze graag kopen? Lees dan verder.

Hout pellets kopen bij ons

Bij ons kun je onder andere hout pellets kopen van Jekro. Je kunt dan kiezen om een of meerdere zakken te kopen of zelfs een of meerdere pallets vol te bestellen. Zo kun je ook weer een tijdje voorruit. Wij kunnen eventueel ook de pellets komen leveren aan de deur. Dan kun je lekker blijven zitten en komen de pellets naar je toe. Meestal krijg je ze dan al binnen een paar dagen binnen. Woon je dicht bij ons bedrijf of ga je die paar zakken toch liever afhalen? Dat kan ook natuurlijk ook. Wij zijn makkelijk bereikbaar en vrijwel elke dag open.  

Lees meer op: https://www.houtpellets-middennederland.nl/